Thursday, November 3, 2011

Jamuan Pengawas 2008

Bismillahhirrahmannirrahim.
Assalammualaikum.
Tadi saya kemas bilik,terjumpa CD lama2 punya.Bila pasang balik CD tu saya tengok ada lah gambar kenangan waktu zaman sekolah dulu.Saya tengok ada gambar Jamuan pengawas 2008 !Memandangkan saya ni dulu seorang pengawas yang berkaliber(x yah nak perasan la weyh),bila akhir tahun kami akan mengadakan jamuan pengawas.Macam acara wajib bagi setiap tahun.Bila tengok gambar2 ni semua saya merindukan suasana sekolah,kawan-kawan serta cikgu saya.Saya berharap semua yg cikgu yang saya kenal sentiasa dalam keadaan sihat walafiat.Kawan2 pula masing-masing membawa diri,tapi ada yg saya still keep in touch.I really miss that moment !
Tanpa berceloteh panjang,mari kita lihat gambar2 tersebut !

The first one:
Bergambar dgn guru disiplin kami,Pn.Mastura
(Ada missing,x salah aku si Jasmin dengan Azah,aku x payah kira la sebab aku yg tangkap gambar ni)


Yang kedua:

Dengan Miss Arpannah.Miss ni garang tau,tengok muka ceria tp dgn student yg jenis nakal2 tu,tak bagi muka


Yang Ketiga:

Bersama Shenaz,Carmen,Bahvika dan Dhaniyah.
(mesti la aku rindu kamu semua)

So,adik2 yang masih bersekolah tu,jangan malas-malas pergi sekolah.Bila dah habis sekolah korang semua akan rasa rindu nak pergi sekolah.Sekarang peluang adik2 semua mencipta apa-apa jua kenangan yang menarik semasa di sekolah.Setiap saat,minit,jam merupkan peluang bagi adik2 mencipta pengalaman dan kenangan.Dan jangan lupa study tu harus diutamakan ye.Jangan nak duk main je kat sekolah.hehe.Selamat bersekolah pada adik2 yang masih bersekolah.

p/s: Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get -forest gump !

No comments:

Post a Comment

AS-SALAM..
SILA LA KOMEN..
SAYA HARGAI SANGAT!